Omgeving

De woonboerderij met het bakhuis is gelegen aan de ’s Gravenmoerse Vaart, ook wel het “Giethoorn van het Zuiden’ genoemd. In alle jaargetijden is dit plekje mooi en bijzonder.

Het landelijk gelegen ’s Gravenmoer vindt u in Midden-Brabant tussen Breda -Tilburg en Den Bosch.

’s Gravenmoer ligt aan het riviertje De Donge. De vaarten, de dijkjes en het slagenlandschap herinneren nog aan de vroegere veenafgravingen. Het dorp behoort tot de Gemeente Dongen. De 26.000 inwoners wonen verspreid over de kern Dongen, en de groene kernen Klein-Dongen en Vaart en ’s Gravenmoer.

’s Gravenmoer is een rustig, klein dorp met nog een paar melkveebedrijven. U vindt er een supermarkt, een kwaliteitsslagerij en een gerenommeerd restaurant “SED”.

Talloze fietsroutes in de omgeving zijn gelegen aan het fietsknooppuntenstelsel. Via genummerde (wit-groene) borden fietst u van knooppunt naar knooppunt. De routes zijn uitgezet over de beste fietspaden, vaak zelfs autovrij, en in twee richtingen bewegwijzerd. Bij de knooppunten staan panelen met informatie over het netwerk in de regio. U bepaalt dus zelf de gewenste route en afstand. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop! Grenzeloos genieten, dus.

Het fietsroutenetwerk is in heel Brabant uitgezet. Hierdoor is het mogelijk om via de knooppunten van Noord- naar Zuid-Brabant en van Oost- naar West-Brabant te fietsen. De routes in Brabant zijn naadloos op elkaar en op het netwerk in België en Limburg afgestemd; dat is grenzeloos genieten van het fietsroutenetwerk!

Meer informatie over 's Gravenmoer kunt u lezen op de website: 's Gravenmoer een pareltje in het Brabantse land.

UA-2881475-29